Syta Micha Funkcionális rágócsont kutyának világos bőrre és szőrzetre – 13.5cm

1 690 Ft

Rágócsont kutyának fényes bőrre és szőrzetre lazaccal és lenmaggal – 13.5cm

Cikkszám: IN0133 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. Ebben benne van a kiegyensúlyozott étkezés, de a rágás, nyalás és harapás sem kevésbé fontos. Ezek a tevékenységek minden kutya számára alapvetőek, függetlenül a kortól. A kölyökkutyák és fiatal kutyák esetében különösen kiemelten fontosak.

A négylábúak természetes szükségleteinek kielégítésére különleges funkcionális rágócsontokat hoztak létre.

Ez az újító termék hosszan tartó szórakozást és megnyugtatást nyújt minden kutya számára. Ráadásul a rágás és a harapás pozitív hatással van a háziállatok lelkére, segítve őket a relaxációban.

Mi teszi ezeket a rágócsontokat funkcionálissá?

A kutyák rágócsontjainak összetevőit gondosan válogatják, mivel konkrét feladatokat kell ellátniuk. A csontokat kitöltő tölteléknek rostot, magnéziumot és káliumot kell biztosítania a megfelelő bél- és idegműködéshez. Ezek a funkcionális töltelékkel ellátott csontok kiváló rágójátékok, amelyek kizárólag természetes összetevőkből készülnek. Értékes összetételük segít a háziállatok egészségének megőrzésében és a szükséges tápanyagok biztosításában.

Ezek a kutyacsemegék olyan alapanyagokból készülnek, amelyek a szép és fényes szőrzetért felelnek, mint például a marhabőr, lazachús, lenmag, sárgarépa és lazacbőr.

A csontok elkészítéséhez felhasznált bőr teljes mértékben természetes és festetlen. Csak 3 hetes alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között) végzett szárítási folyamaton megy keresztül. Ennek a folyamatnak köszönhetően megőrződnek az összetevők értékes táplálkozási tulajdonságai. A funkcionális rágócsontok kötőanyaga a bőrben természetesen megtalálható kollagén. A csont szerkezete jótékony hatással van a kutya fogaira és ínyére. Rágcsálás közben tisztítja a fogakat, eltávolítja az ételmaradékokat, és megakadályozza a sárgulást.

A csontok mérete (13,5 cm) univerzális, így minden méretű kutya élvezheti a Sytej Michy funkcionális csontjainak rágását. A funkcionális csontok teljesen biztonságosak a kutyák számára, nem morzsolódnak, és nem tartalmaznak olyan éles elemeket, amelyek sérülést okozhatnak a kutya számára rágás közben. Istenien finom és egészséges csemegék, amelyekben az állati és növényi eredetű összetevők kombinációja tápláló alternatívát kínál a népszerű rágójátékok helyett.

A funkcionális rágócsontok kutyának adásának előnyei:

 • Jó változatosság a napi étrendben,
 • A különböző töltelékek további tápanyagokat (vitaminokat, ásványi anyagokat vagy fehérjéket) juttatnak a szervezetbe,
 • Nagyszerű jutalom a nevelés vagy kiképzés során, és motiváció új helyzetekben való alkalmazkodáshoz,
 • Kiváló, egészséges és hosszantartó szórakozás, amely egyúttal kielégíti a napi szükségleteket, mint a nyalogatás, harapdálás, paskolás, tépkedés és rágcsálás,
 • A természetes rágójátékok segítik az egészséges, tiszta fogak megtartását, erősítik az állkapocs és az állkapocs izmait, valamint a kölyökkutyáknál masszírozzák az ínyt és megtanítják az adott étel harapását.

Ha Syta Micha rágócsontot ad, ne feledje, hogy kedvencének mindig legyen friss ivóvize.

Összetétel: 89% marhabőr, 4% lazachús, 4% lenmag, 2% sárgarépa, 1% lazacbőr.

Analitikai összetétel:

 • 90,73% fehérje,
 • 2,84% zsír,
 • 0,98% nyers hamu,
 • 0,98% nyersrost,
 • 0,67% OMEGA-3,
 • 0,28% OMEGA-6.

Kalóriatartalom: 406,36 kcal/100g.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Syta Micha Funkcionális rágócsont kutyának világos bőrre és szőrzetre – 13.5cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük