Syta Micha Funkcionális rágócsont kutyának a friss leheletért – 13.5cm

1 690 Ft

Kutyáinknak is szükségük van megfelelő táplálkozásra. Ehhez hozzátartozik a rágás, nyalás és harapás is. Ezek a tevékenységek alapvető fontosságúak minden kutya számára, függetlenül a koruktól. Különösen a kölyök és fiatal kutyusoknak fontosak.

A négylábúak természetes igényeit kielégítendő készültek a funkcionális rágócsontok.

Ezek az újító termékek hosszantartó szórakozást, megnyugtatást és elégedettséget nyújtanak a kutyusoknak. A rágás és harapás pozitív hatással van a háziállatok lelkére, segítve őket a relaxációban.

Cikkszám: IN0132 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Miért is funkcionális rágócsontok?

A kutya rágócsontjainak összetevőit körültekintően választják ki, mivel meghatározott feladatokat kell ellátniuk. A töltelék célja a rost, magnézium és kálium biztosítása a bél- és idegrendszer megfelelő működéséhez. Ezek a természetes töltelékkel ellátott csontok lengyel rágójátékok, melyek csak természetes alapanyagokból készülnek. Értékes összetevőik segítik a háziállatok teljes egészségének megőrzését és a szükséges tápanyagok biztosítását.

Ezek a kutyacsemege csontok természetes alapanyagokból készülnek, melyek közé tartozik a marhabőr, marhahús, klorofillin, menta és zöld tea, amelyek friss leheletet biztosítanak.

A csontok elkészítéséhez használt bőr 100%-ban természetes és festetlen. Alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között) történő, háromhetes szárítási folyamatot követnek, hogy megőrizzék az összes tápanyagot. A csontok kötőanyaga a bőrben található természetes kollagén, ami jótékony hatással van a kutya fogaira és ínyére. Rágcsálás közben tisztítja a fogakat, eltávolítja az ételmaradékokat és megakadályozza a sárgulást.

A csontok mérete (13,5 cm) univerzális, így minden méretű kutya élvezheti a Sytej Michy funkcionális csontjainak rágását. Ezek a funkcionális csontok teljesen biztonságosak a kutyák számára, nem morzsolódnak és nem tartalmaznak éles elemeket, amelyek sérülést okozhatnak a kutya rágás közben. Kiválóan finom és egészséges csemegék, melyekben az állati és növényi összetevők kombinációja tápláló alternatívát kínál a népszerű rágójátékok helyett.

A funkcionális rágócsontok kutyának adásának előnyei:

  • Jó változatosság a napi étrendben,
  • Különböző töltelékek további tápanyagokat (vitaminokat, ásványi anyagokat vagy fehérjéket) biztosítanak,
  • Nagyszerű jutalom a nevelés vagy kiképzés során, és motiváció új helyzetekben való alkalmazkodáshoz,
  • Kiváló, egészséges és hosszabb ideig tartó szórakozás, amely egyúttal kielégíti a napi szükségleteket, mint a nyalogatás, harapdálás, paskolás, tépkedés és rágcsálás,
  • A természetes rágójátékok segítik az egészséges, tiszta fogak megtartását, erősítik az állkapocs és az állkapocs izmait, valamint a kölyökkutyáknál masszírozzák az ínyt és megtanítják az étel harapását.

Ha Syta Micha rágócsontot ad, ne feledje, hogy kedvencének mindig legyen friss ivóvize.

Összetétel: 93% marhabőr, 4% marhahús, 1% klorofillin, 1% menta, 1% zöld tea.

Analitikai összetétel:

  • 91,50% fehérje,
  • 2,26% zsír,
  • 1,45% nyers hamu,
  • 0,67% nyersrost.

Kalóriatartalom: 406,82 kcal/100g.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Syta Micha Funkcionális rágócsont kutyának a friss leheletért – 13.5cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük